GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel aanbieders / Kick XL glasvezel

Kick XL glasvezel

/
Kick XL is een glasvezel provider geaffilieerd aan het grote KPN, wat wil zeggen dat Kick XL gedeeltelijk van KPN is. Kick XL bestaat nog niet zo heel lang en dat zorgt vaak voor enige problemen. De pakketten van Kick XL zijn snel maar het totaal pakket biedt niet wat…

KickXL review

Installatie - 8
Ondersteuning - 8
Betrouwbaarheid - 6
Mogelijkheden - 7.5
Internet snelheid - 9
Digitale televisie - 8
Telefoon verbinding - 7

7.6

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
8

Kick XL Telfort Voorpagina

KICK XL is een glasvezel provider geaffilieerd aan het grote KPN, wat wil zeggen dat Kick XL gedeeltelijk van KPN is. Kick XL bestaat nog niet zo heel lang en dat zorgt vaak voor enige problemen. De pakketten van Kick XL zijn snel maar het totaal pakket biedt niet wat KPN en Vodafone wel met hun uitgebreide pakketten aanbiedt. Je mist met Kick XL een aantal keuze mogelijkheden wat betreft zenderpakket maar dat mag u niet weerhouden om Kick XL te kiezen omdat de meest gekeken zenders zijn inbegrepen.

De klant ervaring is over het algemeen niet positief. Houdt er echter rekening mee dat Kick XL een klein bedrijf is dat nauwelijks de aanvragen kan verwerken en met moeite de gevraagde ondersteuning kan bieden. Eigenlijk is de ondersteuning de afgelopen twee jaar afhankelijk geweest van het werkgebiedt waar u woonachtig bent geweest, dat zal in 2015 veranderen door uitbreiding van het bedrijf met een overname door Telfort.Negatieve ervaringen van Kick XL bestaan over het algemeen uit:

  • Slechte communicatie
  • Regelmatig langdurige storingen
  • Afgesloten worden zonder notificatie
  • Monteur niet op de hoogte van problemenPositieve ervaringen met Kick XL:

  • Vlekkeloze installatie, makkelijker dan met KPN.
  • Eenvoudig in te stellen router.
  • Klantenservice is online goed te bereiken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *