GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel aanbieders / Lijbrandt glasvezel

Lijbrandt glasvezel

/
Lijbrandt is een provider die al voor de aanleg van het definitieve glasvezelnetwerk aan het testen was met hoge snelheden internet. Lijnbrandt blijkt vaak een betrouwbare partner, hoewel de mogelijkheden wederom minder zijn dan de mogelijkheden die KPN of Vodafone bieden. Lijbrandt glasvezel brengt u de mogelijkheid om internet, televisie,…

Lijbrandt review

Installatie - 7.3
Ondersteuning - 7
Betrouwbaarheid - 7.5
Mogelijkheden - 8.5
Internet snelheid - 10
Digitale televisie - 8
Telefoon verbinding - 8

8

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
8

Lijbrandt is een provider die al voor de aanleg van het definitieve glasvezelnetwerk aan het testen was met hoge snelheden internet. Lijnbrandt blijkt vaak een betrouwbare partner, hoewel de mogelijkheden wederom minder zijn dan de mogelijkheden die KPN of Vodafone bieden.

Lijbrandt glasvezel brengt u de mogelijkheid om internet, televisie, radio en telefonie met de snelheid van het licht in huis te halen. Glasvezel via Lijbrandt biedt u pakketten met snelheden die kunnen op lopen tot 500 Mbps, zowel dowload als upload.

Zoals je hierboven leest zijn er pakketten van 500 Mbps beschikbaar. Deze hoge snelheid pakketten zijn ook beschikbaar bij andere providers zoals Vodafone. Echter wordt een snelheid van 500 Mbps vaak nog niet geleverd, vooral met Vodafone is dit vaak het geval. Met Lijbrandt is dit een ander verhaal omdat het pakket van 500 Mbps wel in de actieve gebieden geleverd wordt. Wanneer je op zoek bent naar het beste van het beste qua internet snelheid dan zit je dus goed met glasvezel van Lijbrandt.

Lijbrandt wordt veel gekozen onder professionals, de verbinding is super snel en betrouwbaar. De ervaring is over het algemeen goed zonder klachten over de verbinding, telefonie of klantenservice.Positieve ervaringen met Lijbrandt:

  • Betrouwbaar internet telefonie.
  • Snelle response tijd klantenservice.
  • Technische kennis in huis.
  • Betrouwbare hardware zoals router.
  • Hoge snelheden in meeste actieve gebieden beschikbaar.Negatieve ervaringen met Lijbrandt:

  • Logistiek wil het nog wel eens mis gaan.
  • Communicatie kan soms langs elkaar heen gaan door kleine schaal van bedrijf.
  • Af en toe storing zoals met andere providers.Overzicht van pakketten van Lijbrandt

Kortom is Lijbrandt geen slechte keuze indien je de hoogste snelheid wilt en betrouwbare hardware. Echter is het toch aan te raden zelf vertrouwd te zijn met routers omdat de instellingen van de router van Lijbrandt geavanceerd zijn en goed ingesteld moeten worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *