GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel aanbieders / Ons net glasvezel

Ons net glasvezel

/
Met Ons Net kun je kiezen uit verschillende glasvezel pakketten. Zo kun je kiezen voor alleen internet, internet met televisie of bellen, maar ook voor een alles in één pakket met internet, bellen en televisie (triple play pakket). OnsBrabantNet is een initiatief uit Brabant. Ons Net is ontstaan uit een…

Ons Net Eindhoven review

Installatie - 10
Ondersteuning - 6.8
Betrouwbaarheid - 6.6
Mogelijkheden - 8.9
Internet snelheid - 9.5
Digitale televisie - 10
Telefoon verbinding - 10

8.8

Glasvezel van Ons Net in Eindhoven

User Rating: Be the first one !
9

Met Ons Net kun je kiezen uit verschillende glasvezel pakketten. Zo kun je kiezen voor alleen internet, internet met televisie of bellen, maar ook voor een alles in één pakket met internet, bellen en televisie (triple play pakket).

Ons Net glasvezel aanbieder brabant

OnsBrabantNet is een initiatief uit Brabant. Ons Net is ontstaan uit een samenwerking tussen Ons net, Glashart, Reggefiber en Edutel. De samenwerking zorgt ervoor dat Ons Net niet alleen internet kan aanbieden maar ook digitale televisie, telefonie en radio. Glasvezel internet van Ons Net wordt mogelijk gemaakt via het netwerk van Edutel. Digitale televisie wordt mogelijk gemaakt door het netwerk van Reggefiber en Glashart.

Het netwerk van Reggefiber is beschikbaar door heel Nederland, zo goed als alle aanbieders maken gebruik van het Reggefiber netwerk.

Mogelijkheden Ons Net

Internet over Glasvezel
Ons Net biedt geen doorsnee internet pakketten. Het laagste internet pakket geeft meer snelheid dan met andere glasvezel aanbieders en dat voor een relatief lage prijs. Het laagste Ons Net pakket behaald snelheden tot 60mb met een hoger geprijsd pakket met snelheden tot 100mb.

Televisie over Glasvezel
Met televisie over glasvezel van Ons Net krijg je 87 zenders in het basispakket en 10 zenders in HD kwaliteit. Dit is niet minder dan met andere glasvezel aanbieders, integendeel, het zender aanbod sluit precies aan op het aanbod van concurrenten. Ben je echter op zoek naar extra pakketten zoals HBO, dan ben je verplicht te kiezen voor andere aanbieders zoals KPN.

Ervaring

De ervaring met Ons Net is verschillend. Over het algemeen klagen mensen voornamelijk over de klantenservice, communicatie, afspraken en administratie. Negatieve ervaringen overstijgen op het internet altijd de positieve ervaringen. De kwaliteit van apparatuur en verbinding, maar ook de betrouwbaarheid van internet en televisie is weinig negatiefs over te vinden.

Negatieve ervaringen met Ons Net bestaan uit:
– Slechte communicatie met klantenservice
– Niet nakomen van afspraken
– Administratieve slordigheid
– Klant gaat niet altijd voor

Daarentegen is er een enkele klant die klaagt over de verbinding met de nadruk op storing. Storingen in het glasvezel netwerk zijn niet ongebruikelijk. De aanleg van het glasvezel netwerk in Nederland is nog vers, een kink in de kabel is in iedere woonplaats gebruikelijk, echter wordt het glasvezel netwerk in 2015 volwassen en zullen kinderziektes zo goed als passé worden.

De positieve ervaringen met Ons Net wegen zeker op tegen de negatieve ervaringen, uiteindelijk wil iedereen zonder problemen internetten en televisie kijken. Juist dat is mogelijk met Ons Net. In vergelijking met UPC en Ziggo, is de kwaliteit van televisie vele malen beter over glasvezel van Ons Net. Het internet blijkt betrouwbaar en de overstap service als mede de installatie verloopt vlekkeloos.

Positieve punten van Ons Net op een rijtje:
– Overstap service is duidelijk en snel
– Installatie is makkelijk
– Internet is snel en betrouwbaar, tevens goedkoper dan bij concurrenten
– Televisie aanbod is ruim en niet minder dan met concurrenten
– Internet betrouwbaarheid is vele malen beter door gesloten klantenkring in Brabant

Conclusie

Al met al is Ons Net glasvezel een goede keuze van provider. Alles dat je mag verwachten is naar behoren op de klantenservice na, de service is nog niet helemaal naar behoren doordat Ons Net 70.000 klanten in Brabant bedient. Dat neemt echter niet weg dat het overgrote deel van deze klanten positief reageert op de diensten van Ons Net.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *