GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel aanbieders / TELE2 glasvezel

TELE2 glasvezel

/
De TV, internet & bellen provider Tele2 kennen de meeste mensen wel van de TV-reclames met het zwarte schaap. Deze prijsvechter presenteert zich als 'challenger' en 'uitdager van de gevestigde orde' met innovaties en scherpe prijs aanbiedingen om altijd De Beste Deal te kunnen bieden. Tele2, natuurlijk begonnen als telecombedrijf…

Tele2 review

Installatie
Ondersteuning
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Internet snelheid
Digitale televisie
Telefoon verbinding

Review van glasvezel aanbieder tele2

User Rating: Be the first one !
85

De TV, internet & bellen provider Tele2 kennen de meeste mensen wel van de TV-reclames met het zwarte schaap. Deze prijsvechter presenteert zich als ‘challenger’ en ‘uitdager van de gevestigde orde’ met innovaties en scherpe prijs aanbiedingen om altijd De Beste Deal te kunnen bieden.

Tele2, natuurlijk begonnen als telecombedrijf in 1997. Eerst voor (zakelijke) vaste telefonie en later ook voor je mobiel. In 2003 start Tele2 ook met internet diensten. Veelal alles-in-één pakketten voor een scherpe prijs. Zo haalde je internet, televisie en telefonie in huis via slechts een aanbieder.

Inmiddels biedt ook Tele2 glasvezel internet aan. Met up- en download snelheden tot 100 Mb/s en uiteraard ook in combinatie met televisie en (mobiele) telefonie mogelijk tegen zeer scherpe prijzen.

Bekijk nu hier alle Tele2 glasvezel ervaringen van gebruikers die je al zijn voor gegaan bij het afsluiten van glasvezel. Een goed startpunt dus voor het kiezen van de juiste glasvezel aanbieder. Heb jij zelf al Tele2 glasvezel ervaringen? Schrijf dan snel een korte review over jouw ervaringen en help andere met het maken van de juiste keuze!

Tele2 biedt aan haar klanten een standaard (basis)pakket aan voor een vaste prijs per maand. Het maakt niet uit hoe je je pakket samenstelt (bv alleen internet of juist alles in één), als je maar in ieder geval internet afneemt. Je blijft de vaste prijs betalen.

Internet
40mb voor de standaardprijs van €42,50 per maand
60mn voor de standaardprijs van €45,00 per maand
100mb voor de standaardprijs van €52,50 per maand

Televisie
In het basis pakket heeft Tele2 58 televisie zenders waarvan 10 in HD kwaliteit. Vind je dit te weinig dan kun je verschillende zender pakketten bij bestellen.
Een compleet televisie zender overzicht van Tele2 vind je hier.

Bellen
Bel je veel? Kies dan voor onbeperkt bellen. Je kan kiezen voor Altijd 24/7 bellen naar vast en mobiel voor €15,00 per maand of Altijd 24/7 bellen naar vast en mobiel in het weekend voor €7,50 per maand.

Wat zijn Unique Selling Points van Tele2?

Goedkoopste Alles één pakket (40mb) voor €42,50 per maand.
Inclusief standaard en uitgebreide montage door monteur.
Mogelijkheid tot bijbestellen van Online back up en storage waarbij je je PC kan beveiligen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *