GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel aanbieders / Telfort glasvezel

Telfort glasvezel

/
Telfort is leverancier van mobiele telefonie, internet, digitale TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan 'Telfort werkt in je voordeel'. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn. Glasvezel is HOT en ook…

Telfort review

Installatie - 10
Ondersteuning - 10
Betrouwbaarheid - 8.1
Mogelijkheden - 8.8
Internet snelheid - 9.6
Digitale televisie - 9.7
Telefoon verbinding - 8.8

9.3

Review van glasvezel aanbieder Telfort

User Rating: Be the first one !
9

Telfort is leverancier van mobiele telefonie, internet, digitale TV en internet bellen. De provider richt zich tegenwoordig op zowel consumenten als zakelijke klanten met de slogan ‘Telfort werkt in je voordeel’. Voor de klant betekent dit vooral dat de producten eenvoudig, overzichtelijk en goedkoop zijn.

Afbeelding van aanbieding van Telfort voorpagina

Glasvezel is HOT en ook met Telfort internet kan je gebruik maken van supersnel internet via glasvezel. Eventueel aangevuld met digitale televisie en bellen dankzij het Telfort Alles-in-1 glasvezelpakket.

Telfort is net zoals XS4ALL, eigenaar van KPN, die recentelijk ook de glasvezel aanbieders XMS, KickXL, Concepts en Lijbrandt heeft overgenomen. KPN heeft al aangekondigd dat deze providers binnenkort allemaal verder gaan onder de naam Telfort glasvezel.

Je leest hier alle Telfort glasvezel ervaringen van gebruikers die je al zijn voor gegaan bij het afsluiten van glasvezel via Telfort internet. Een goed startpunt dus voor het kiezen van de juiste glasvezel aanbieder. Heb jij zelf al Telfort glasvezel ervaringen? Schrijf dan snel een korte review over jouw ervaringen en help andere met het maken van de juiste keuze!

Met Telfort glasvezel kun je voordelig televisie kijken, internetten en bellen. Telfort biedt glasvezel aan via de Alles in één pakketten en via de combinaties internet & televisie en internet & bellen.

Internet
Telfort biedt internet via glasvezel in de snelheden 50mb en 100mb.

Televisie
Standaard heeft Telfort 80 televisie zenders waarvan 12 in HD kwaliteit. Vind je dit te weinig dan kun je zender pakketten bij bestellen.

Een compleet televisie zender en pakketten overzicht van Telfort vind je hier.

Bellen
Bel je veel? Kies dan voor onbeperkt bellen. Dit kan! Telfort bellen alltijd 24/7 vast en mobiel (€15,00 p.m.).

Wat zijn Unique Selling Points van Telfort?

Goedkoopste Alles in één pakket (50mb) voor €45,00 per maand.
Inclusief standaard en uitgebreide montage door monteur.
Mogelijkheid tot bijbestellen van Online back up en storage waarbij je je PC kan beveiligen.
Extra veel voordeel met Telfort CombiVoordeel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *