GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel aanbieders / Unet zakelijk glasvezel

Unet zakelijk glasvezel

/
Als bedrijf wil je graag top of the line technologie maar vooral ook een betrouwbare partner met kwaliteit dienstverlening. Daarvoor is Unet begonnen met de Uniq pakketten. De Uniq pakketten zijn glasvezel abonnementen voor de zakelijke markt. De focus ligt vooralsnog op bedrijven in Flevoland. Op dit moment ligt er…

Unet/Uniq review

Installatie - 9.3
Ondersteuning - 9.7
Betrouwbaarheid - 10
Mogelijkheden - 9
Internet snelheid - 10
Digitale televisie - 8.7
Telefoon verbinding - 9.4

9.4

De glasvezel provider van Flevoland voor bedrijven

User Rating: Be the first one !
9

Als bedrijf wil je graag top of the line technologie maar vooral ook een betrouwbare partner met kwaliteit dienstverlening. Daarvoor is Unet begonnen met de Uniq pakketten. De Uniq pakketten zijn glasvezel abonnementen voor de zakelijke markt. De focus ligt vooralsnog op bedrijven in Flevoland. Op dit moment ligt er in Flevoland een eigen glasvezelnetwerk van 1000 Km lang wat zorgt voor een goede dekking voor die regio.

Zakelijk glasvezel aanbieder van Flevoland

Er is weinig informatie beschikbaar over Unet en eigenlijk helemaal niet over de Uniq pakketten. Unet zelf stelt zich voor als een zakelijk partner waar je als bedrijf “business class internet” over glasvezel kunt afnemen. Eigenlijk is betrouwbaarheid het belangrijkst voor bedrijven die afhankelijk zijn van internet. Tot voor kort (voor de komst van glasvezel) was de betrouwbare internet partner, KPN zakelijk. Maar iedereen weet dat KPN niet altijd even betrouwbaar is gebleken. Het is opmerkelijk dat Unet niet adverteert als meest betrouwbare zakelijke glasvezel partner, misschien wel door versheid van het glasvezel netwerk en het tekort aan ervaring met de levering van de dienst.

Unet presenteert haar Uniq pakketten aan de hand van de volgende kenmerken:

  • Gegarandeerde bandbreedte
  • IPv6 ready
  • Gratis hardware
  • Onbeperkt downloaden

Zakelijk glasvezel pakketten van Uniq / Unet

Wat opvalt is de prijsstructuur, de prijzen van Unet zijn niet zo logisch als ze horen te zijn. Het hoogste pakket is een fractie van de prijs van de twee lagere pakketten. Ook is het verschil met andere zakelijke glasvezel partners de kosten voor aansluiting op het Unet netwerk. Deze bedragen eenmalig 750€. Kortom, Unet en haar Uniq pakketten zijn alleen een optie voor midden en groot bedrijf.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *