GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel aanbieders / Vodafone glasvezel

Vodafone glasvezel

/
Met bijna 400 miljoen klanten is Vodafone het grootste telecommunicatiebedrijf ter wereld. In de afgelopen jaren heeft Vodafone ook ADSL en VDSL via een vaste internetaansluiting geleverd met de mogelijkheid om voordelig via internet te bellen. De meeste mensen kennen de provider echter vooral van de mobiele telefonie en mobiel…

Vodafone review

Installatie - 10
Ondersteuning - 8.9
Betrouwbaarheid - 8.5
Mogelijkheden - 8.6
Internet snelheid - 10
Digitale televisie - 10
Telefoon verbinding - 10

9.4

review van Vodafone glasvezel aanbieder

User Rating: 4.85 ( 2 votes)
9

Met bijna 400 miljoen klanten is Vodafone het grootste telecommunicatiebedrijf ter wereld. In de afgelopen jaren heeft Vodafone ook ADSL en VDSL via een vaste internetaansluiting geleverd met de mogelijkheid om voordelig via internet te bellen. De meeste mensen kennen de provider echter vooral van de mobiele telefonie en mobiel internet via 4G. Tegenwoordig is Vodafone een directe concurrent van KPN glasvezel. Beide providers proberen zich te onderscheiden met net iets andere mogelijkheden en pakketten. Met Vodafone behoudt je bijvoorbeeld televisie via de koperen kabel (COAX), geen noodzaak dus om voor iedere televisie bij te betalen (digitale ontvanger).

Overal draadloos internet en interactieve televisie met Vodafone

Glasvezel van Vodafone

Vodafone biedt in steeds meer plaatsen razendsnel glasvezel aan. Met het Vodafone Thuis pakket krijg je HD TV, supersnel internet & voordelig bellen voor een goede prijs en altijd met de laatste techniek (nieuwste modem en router). Met Glasvezel van Vodafone is het zelfs mogelijk een glasvezel aansluiting te krijgen van maar liefst 500 Mbps download- en uploadsnelheid waardoor je in de praktijk bijvoorbeeld op 10 PC’s tegelijkertijd kunt streamen en/of gamen. Uiteraard kun je ook bij Vodafone gebruik maken van een Thuis TV App waarmee je op mobiel en op tablet overal in huis naar digitale televisie kunt kijken.

Actuele pakketten van Vodafone:
Overzicht met actuele pakket aanbod van Vodafone Glasvezel

Internet van Vodafone

Vodafone biedt internet over het glasvezel netwerk met snelheden van 50mb, 100mb en 500mb. Houdt er rekening mee dat 500mb nog niet overal beschikbaar is, laat u vooral niet misleiden door huis- aan huis verkopers die vaak niets van de beschikbaarheid afweten.

Televisie van Vodafone

Kies je voor het basis pakket (TV Start) dan krijg je interactieve televisie met 53 digitale zenders waarvan 24 HD zenders. Als je meer televisie zenders wilt dan kun je kiezen tussen verschillende thema pakketten: Infotainment, International, Kids&Music of Entertainment. Bij TV Extra (€10,00 extra p.m.) kun je kiezen voor twee extra zenderpakketten en bij TV Plus krijg je alle vier de extra zenderpakketten (€20,00 p.m.). Naast deze thema pakketten biedt Vodafone ook nog de mogelijkheid tot het bij bestellen van overige pakketten.

Een compleet overzicht van de televisie zenders van Vodafone vind je hier.

Bellen van Vodafone

Bij Vodafone Thuis kun je het bel pakket kiezen wat bij jou past. Bel je niet zoveel dan kies je voor het basis pakket (Start). Wil je zorgeloos bellen naar vaste nummers in Nederland dan ga je voor Extra (€10,00 p.m.) en wil je onbezorgd bellen naar vaste én mobiele nummers dan kies je voor Plus (€15,00 p.m.).

Er zijn een aantal voor- en nadelen te bedenken wanneer het om de pakketten van Vodafone gaat. Het verschil is vooral te merken in het zenderaanbod (in vergelijking met KPN).


Voordelen van Vodafone glasvezel:

 • – Sterke prijs-kwaliteit verhouding met het alles in één pakket voor €47,50 per maand
 • – Behoudt van COAX aansluiting (televisie kijken zonder digitale ontvanger
 • – Modernen en actuele apparatuur
 • – Geweldige app
 • – Service is goed
 • – Scherpe korting met combinatie pakket (internet, tv, telefoon en mobiele telefonie)
 • – Meer HD zenders dan met KPNNadelen van Vodafone glasvezel:

 • – Maximaal 4 televisies aansluiten op digitale televisie (max. 4 digitale ontvangers te bestellen)
 • – Geen mogelijkheid om live terug te spoelen
 • – Opnemen is niet standaard inbegrepen
 • – Een aantal zenders zoals Syfy zijn nog niet beschikbaar
 • – Behoudt telefoon nummer gaat niet altijd goed
 • – Late response bij storingen in de wijk


Al met al is Vodafone een goede glasvezel provider die oprecht probeert véél waar te bieden voor weinig. Onze ervaring met glasvezel is begonnen met glasvezel van Vodafone en wij zijn daarover nog steeds erg tevreden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *