GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel aanbieders / XS4ALL glasvezel

XS4ALL glasvezel

/
XS4ALL is in 1993 voortgekomen uit een initiatief van pioniers uit de hackers-scene en ontwikkelde zich sindsdien in snel tempo tot één van de meest opvallende en vooruitstrevende providers van Nederland. Het bedrijf heeft zowel klanten op de consumenten- als de zakelijke markt en profileert zich als betrouwbaar, kwalitatief en…

XS4ALL review

Installatie - 10
Ondersteuning - 9.1
Betrouwbaarheid - 10
Mogelijkheden - 9.2
Internet snelheid - 8.8
Digitale televisie - 9.5
Telefoon verbinding - 10

9.5

Review van XS4ALL glasvezel

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
10

XS4ALL is in 1993 voortgekomen uit een initiatief van pioniers uit de hackers-scene en ontwikkelde zich sindsdien in snel tempo tot één van de meest opvallende en vooruitstrevende providers van Nederland. Het bedrijf heeft zowel klanten op de consumenten- als de zakelijke markt en profileert zich als betrouwbaar, kwalitatief en innovatief. De afgelopen jaren is gebleken dat XS4ALL ook daadwerkelijk een betrouwbare en kwalitatieve providers is.

Met de komst van glasvezel is dit niet veel anders maar de kwaliteit van de dienst is me glasvezel niet beter dan de kwaliteit van de dienst van concurrenten. Alle glasvezel bedrijven zitten namelijk op hetzelfde netwerk van Reggefiber of Glashart, sterker nog het glasvezelnetwerk is evenredig verdeeld over de verschillende providers. Besteld u bij XS4ALL of bij KPN, dezelfde kabel wordt gebruikt.

XS4ALL glasvezel, de internet provider die er vanaf het eerste uur bij was met het aansluiten van Nederlandse huishoudens op internet. Met de XS4ALL 3-in-1 pakketten haalt u razendsnel internet, HD-televisie en lage beltarieven in huis. De snelheden lopen op tot 100 Mbps en als abonnee bij XS4ALL heeft u automatisch toegang tot een telefonische helpdesk voor al uw internet gerelateerde vragen, alle vragen zijn welkom.

Uitgebreide pakketten

Met Glasvezel van XS4ALL ontvang u in bruikleen een geavanceerde modem en router in één, 3 licenties van een firewall en antivirus programma, 10GB online opslagruimte in de cloud, gratis toegang tot alle KPN WiFi hotspots en nog veel meer. Niet de goedkoopste glasvezel provider, maar wel één van de meest uitgebreide.

XS4ALL biedt verschillende glasvezel pakketten aan. Zo kunt u kiezen voor alleen internet, internet met televisie of bellen, maar ook voor een Alles in één pakket met internet, bellen en televisie (Triple play pakket).

Overzicht van alle glasvezel pakketten van XS4ALL


Voordelen van glasvezel van XS4ALL:

 • 200 mb mobiel internet voor in op de tablet.
 • Gratis gebruik maken van 2000+ HotSpots van KPN.
 • Gratis Spotify Premium
 • XS4ALL biedt een zeer compleet televisie basis pakket waarbij de optie opnemen, live tv pauzeren, programma gemist en rtl gemist inbegrepen zijn.
 • Al sinds 1993 de beste klantenservice.
 • Inclusief standaard en uitgebreide montage door monteur.
 • Als enige provider F-secure (firewall/anti-virus) inclusief.
 • Als enige provider gratis online back up en storage in de cloud (10GB).Nadelen van glasvezel van XS4ALL:

 • Meerprijzen voor bijv. extra zenders of sneller internet zijn aanzienlijk hoger dan bij concurrenten.
 • Kwaliteit van internet, digitale televisie en telefonie is niet beter dan met andere providers over glasvezel.
 • Geen televisie over de koperen kabel. De oude coax aansluiting valt dus weg.Internet over glasvezel van XS4ALL
XS4ALL biedt internet pakketten met snelheden van 50Mbps en 100Mbps.

Televisie over glasvezel van XS4ALL
Standaard heeft XS4ALL 82 televisie zenders waarvan 13 in HD kwaliteit. Vind je dit te weinig dan kun je verschillende zender pakketten bij bestellen.

Een compleet en actueel televisie zender overzicht van XS4ALL vindt u hier.

Bellen over glasvezel van XS4ALL
Wanneer u veel belt heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor ‘Altijd bellen (24/7)’. Met altijd bellen belt u naar vaste en mobiele nummers voor één vast bedrag per maand.


Conclusie XS4ALL glasvezel

Al met al is XS4ALL duidelijk de glasvezel provider met de meeste mogelijkheden en het meest uitgebreide pakket dat mogelijk is. De klantenservice is nog altijd op en top en tevens altijd bereikbaar voor de meest uiteenlopende vragen. Kortom, u betaald bij XS4ALL voor kwaliteit. Maar dat neemt niet weg dat de internet verbinding even snel is als met concurrenten, het zender aanbod niet uitgebreider is maar daarentegen de apparatuur wel veel beter is dan enkele concurrenten. XS4ALL is voor iedereen die het geld kan missen voor iets meer gebruiksgemak en en de betere ondersteuning.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *