GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel in / amersfoort

amersfoort

In Amersfoort zijn er volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN (Reggefiber). Amersfoort beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur, waardoor u volop mogelijkheden heeft om te kiezen tussen providers.

Amersfoort beschikt over 3 KPN centrales: één aan de Utrechtseweg, één aan de Dirk Loogenstraat en één aan de Heideweg. De maandelijkse abonnementskosten worden onder meer bepaald door de gewenste snelheid van internet en contractduur.

Amersfoort, gelegen in de provincie Utrecht, telt ruim 150.000 inwoners en is daarmee in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie. Amersfoort is een groeistad, wat inhoudt dat zij met haar centrale ligging veel mensen en bedrijven aantrekt. Dat niet alleen: Amersfoort is bovendien een belangrijk spoorwegknooppunt. Dit komt wederom door haar centrale ligging, maar ook door de kruising van de lijnen Amsterdam-Deventer en Zwolle-Utrecht.

Amersfoort biedt onderdak aan veel grote bedrijven en instellingen, waaronder de KVK voor Gooi- en Eemland, de Koninklijke Landmacht, FrieslandCampina en de Amersfoortse, maar ook stichtingen als Cliniclowns Nederland, het Diabetes Fonds en Monumentenwacht. Dit heeft de stad voornamelijk te danken aan haar centrale ligging als knooppunt op de routes oost-west en noord-zuid.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text