GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel in / amsterdam

amsterdam

Amsterdam biedt volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. Sinds 2006 is Amsterdam voorzien van een eigen glasvezelring. Dit is gunstig voor bedrijven omdat u hierdoor vrijwel overal in Amsterdam voor een aantrekkelijk tarief op glasvezel kan worden aangesloten.

De kosten die per maand berekend worden hangen af van de gewenste snelheid van het internet en de contractduur. Benieuwd wat glasvezel voor u in Amsterdam kost? Bekijk hier het overzicht van providers om op prijs te vergelijken.

Voordelen glasvezel in Amsterdam

Glasvezel in Amsterdam kent een aantal belangrijke voordelen. Wanneer u bent aangesloten op een glasvezel netwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden doordat u beschikt over een groeipad op het gebied van bandbreedte en diensten. Ook is een glasvezelverbinding vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of kabelverbinding. Dit komt doordat glasvezelverbindingen symmetrisch zijn. Dat betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Dit samen met de hoge up-time zorgt dat glasvezel uitermate geschikt is voor allerlei toepassingen in en om het huis.

– Vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL en kabel
– Modulair van opbouw en schaalbaar
– Toekomstvast door oneindig groeipad
– Uiterst betrouwbaar
– Up-time SLA van 99,9 %

Wat is glasvezel dan?
Glasvezel is een dunne kabel van glas die in staat is om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden. Dit heeft dus een positieve invloed op de internet snelheid. Met glasvezel is het mogelijk te communiceren door middel van licht. Op deze manier kunnen signalen over grote afstanden verzonden worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *