GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel in / den haag

den haag

In Den Haag zijn er volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het KPN glasvezelnetwerk (Reggefiber). Den Haag beschikt over een uitstekende infrastructuur die is opgebouwd vanuit diverse centrales die allemaal onderling via glasvezel met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt er voor dat u vrijwel overal in Den Haag kunt beschikken over een glasvezel verbinding.

Glasvezel is geschikt voor allerlei toepassingen, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw zijn en daardoor schaalbaar zijn. Van snelle internetverbinding tot haarscherpe digitale televisie. De eenmalige aansluitkosten worden in eerste instantie gedekt door de gemeente. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Den Haag is een interessante en vooral ook aantrekkelijke uitvalsbasis voor, onder andere, ruim 300 internationale bedrijven. Bedrijven als Nationale Nederlanden, Shell en Siemens hebben in Den Haag hun hoofdkantoren staan. Daarnaast bevinden vele ambassades en consulaten van allerlei landen zich in Den Haag.

Naast grote multinationals staat Den Haag bol van MKB’s die net zo goed afhankelijk zijn van een betrouwbare breedband verbinding. Doordat glasvezel door heel Nederland leverbaar is, kunnen ook zij vaak worden aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN. Het moge duidelijk zijn: in Den Haag zijn er volop zakelijke glasvezelmogelijkheden

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text