GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel in / enschede

enschede

In Enschede zijn er volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN (Reggefiber). Enschede beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor u kunt genieten van de snellere glasvezelverbindingen van Nederland.

Enschede beschikt over 5 KPN centrales: één aan de Diamantstraat (Es-Boek), één aan de Zuiderhagen (Es-C), één aan de Palatijn (Es-Dnl), één aan de Gronausestraat (Es-Gnb) en één aan De Reulver (Es-Wsb). De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Voordelen van glasvezel in Enschede

Glasvezel kent veel voordelen. Wanneer u bent aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt is voor thuis gebruik met games en movie-streaming in overvloed.

– Modulair en schaalbaar
– Toekomstvast
– Uiterst betrouwbaar
– Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Enschede

Bij het aansluiten op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige (indien de kabel nog niet is gelegd) als maandelijkse kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel (kosten internet provider), de gewenste snelheid voor internet en de contractduur.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *