GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel in / nijmegen

nijmegen

Overal in Nijmegen zijn er volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN (Reggefiber). Nijmegen beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Staringstraat in het centrum van Nijmegen. Hier starten diverse glasvezelringen die naar de diverse wijken en bedrijventerreinen lopen. Dit zorgt er voor dat u vrijwel overal in Nijmegen goede glasvezel verbindingen mag verwachten.

Naast de centrale in de binnenstad kent Nijmegen nog een aantal andere centrales die een belangrijke rol spelen voor Nijmegen en directe omgeving. Aan de Meijhorst in de wijk Dukenburg staat een belangrijke telefooncentrale (Nm-Dkbg). Verder staan er nog centrales aan de Heidevenstraat (Nm-Htsh), Vlietstraat (Nm-Hes) en Stationsstraat. Allemaal spelen ze een ondersteunende rol voor hun directe omgeving en zorgen ze er voor dat afstanden voor panden in de omgeving korter worden waardoor de mogelijkheden toenemen. Zeker voor ADSL, SDSL en VDSL verbindingen is dat van cruciaal belang, omdat de afstand van uw pand tot de dichtstbijzijnde centrale de uiteindelijke capaciteit van de lijn bepaalt.

Voor glasvezel spelen afstanden tussen locaties geen enkele rol van betekenis. Ongeacht de afstand kunnen we snelheden garanderen tot een maximum van 1 Gigabit per seconde over een standaard door ons geleverde aansluiting. Op verzoek kunnen zelfs snellere verbindingen over glasvezel worden geleverd, maar dit is altijd maatwerk.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text