GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Glasvezel in / utrecht

utrecht

In Utrecht zijn er volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN (Reggefiber). Utrecht beschikt over een uitstekende ICT infrastructuur voor zowel ADSL, VDSL en glasvezel.

De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de vraag of de glasvezelinfrastructuur al is aangelegd. De maandelijkse kosten worden bepaald door de gewenste internet snelheid en contractduur.

Utrecht is zeer centraal gelegen en te midden van wegen, spoorwegen en waterwegen. Mede hierdoor is Utrecht een zeer populaire stad voor beurzen en conferenties en één van de hardst groeiende economische steden, vooral in de dienstensector.

In Utrecht zijn 3 universiteiten gevestigd, waarvan de grootste de Universiteit Utrecht, welke ook nog eens de op één na grootste van Nederland is. Dat niet alleen: Utrecht huisvest o.a. het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen, ProRail, de Jaarbeurs Utrecht en de Rabobank Nederland. Utrecht heeft ruim 300.000 inwoners. Naar verwachting groeit dit aantal nog verder naar 400.000. Utrecht is jong en hoogopgeleid en telt ieder jaar tal van nieuwe high-potential studenten.

Utrecht streeft ernaar om voor 2018 een innovatieve, creatieve, diverse, levendige en gastvrije economie te zijn. De stad is koploper in innovatieve diensten en scoort hoog in economische sectoren als ICT, creatieve industrie, onderwijs, handel en openbaar bestuur. De stad zal een nationale uitstraling hebben, met in specifieke gebieden een internationale klank. Met de visie een stad van Kennis en Cultuur te zijn liggen de kansen voor het oprapen voor de Utrechtse economie en ondernemer.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

It is main inner container footer text