GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / Gratis Bellen

Gratis Bellen

/

Tegenwoordig heeft iedereen een mobieltje op zak, het is daarom niet altijd noodzakelijk om een thuis telefoon aan te schaffen of op te nemen in het thuis pakket. Het is tegenwoordig mogelijk online gratis te bellen met diensten waar iedereen gebruik van maakt die over een internet verbinding beschikt. Het is zelfs zo dat een aantal favoriete sociale diensten binnenkort telefonie aanbieden via een sociaal profiel, social messenger of sociale applicatie.

Vaste telefonie met glasvezel?

Echter is het voor veel mensen een standaard om een vast nummer te hebben, met de nadruk op vast nummer. U bent altijd voor iedereen beschikbaar op dat centrale nummer. Met de nieuwe glasvezel abonnementen is er de mogelijkheid tegen een kleine maandelijkse vergoeding een vast thuis nummer te nemen waarmee gratis naar vaste en mobiele telefoonnummers gebeld kan worden, eveneens geldt een zeer laag tarief voor buitenland bellen.

De prijzen voor vast bellen verschillen per aanbieder, om een beter zich te krijgen op de tarieven en voor- en nadelen van glasvezel providers is hier een overzicht te bekijken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *