GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Reggefiber

/


Reggefiber is verantwoordelijk voor de aanleg van het open glasvezelnetwerk. Met open wordt bedoeld dat iedere aanbieder haar diensten over het glasvezel netwerk kan aanbieden, het is dus niet uitsluitend een netwerk van bijvoorbeeld KPN. Reggefiber is daarentegen wel in handen van KPN, Reggefiber zelf biedt haar diensten aan door uitbesteding aan onderaannemers die er samen voor zorgen dat het glasvezel netwerk zo snel en efficiënt mogelijk wordt aangelegd. KPN doet in dit geval uitsluitend aan kwaliteitsbewaking van het nieuwe open glasvezelnetwerk.

Reggefiber aanpak

Wijk voor wijk, stap voor stap, sluiten we Nederland aan op glasvezel. We doen ons uiterste best om eventuele overlast te beperken. We zijn dichtbij. Voor, tijdens en direct na de aanleg. Reggefiber geeft u een eigen glasvezelaansluiting tot in uw woning en sluit uw woning gratis aan. Daarna regelen we ook het beheer en onderhoud.

Open glasvezelnetwerk providers

Op het open netwerk van Reggefiber zijn al meer dan 24 serviceproviders aangesloten. U heeft maximale keuzevrijheid uit een gevarieerd aanbod van glasvezel diensten zoals televisie, internet, telefoon en natuurlijk uitgebreide digitale radio kanalen. De serviceproviders betalen Reggefiber een vergoeding voor de huur van het glasvezelnetwerk. die verwerken deze vergoeding in hun abonnementsprijs. Reggefiber levert aan u geen diensten en stuurt u dus geen rekening. Wanneer u een abonnement afsluit bij een serviceprovider kunt u van glasvezel gaan genieten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *