GLASVEZEL ADVISEUR

Meer dan gewoon glasvezel informatie en advies met reviews en verstand van zaken.

Home / TV via glasvezel internet

TV via glasvezel internet

/

Met glasvezel komen televisie beelden digitaal via internet op tv. Haar scherp beeld met full hd beelden, full hd houdt in dat de resolutie 1920×1080 (breedte x hoogte) pixels groot is. U bent met glasvezel overigens ook klaar voor 4K ofwel ultra hd beeld. De resolutie is 2 keer zo hoog als met full hd, eigenlijk kunt u als maatstaf houden dat hoe hoger de resolutie, hoe meer levensecht de kijkervaring is, ruimtes lijken groter, details helderder en dus een rijkere kijkervaring.

Voordeel tv via glasvezel internet

Het echte voordeel van Tv via glasvezel internet is de capaciteit. Voorheen was het niet mogelijk echt vlekkeloos zonder kleine storingen op meerdere televisies tegelijk digitaal tv te kijken. Met de hoge upload snelheid die glasvezel internet biedt, is tv kijken in high definition (hd) nu mogelijk op meerdere apparaten. Geen klagende kinderen of klagende familie leden die een simpele handeling willen uitvoeren op internet omdat iemand anders in de woning op zijn laptop (hd) beelden aan het streamen is.

Meer genieten met TV via glasvezel

Met TV via glasvezel internet beschikt men over minimaal 60 digitale zenders in kwaliteit die u niet gewend bent, het beeld is veel rustiger en snelle bewegingen in het scherm gaan vloeiender. Een ander verschil met digitaal televisie via gewoon kabel internet, is de snelheid waarmee u bijvoorbeeld van zender verwisseld, signalen worden sneller uitgewisseld waardoor de knoppen op de afstandbediening sneller reageren. Met tv via glasvezel geniet je dus meer van tv kijken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *